Dagens: 31aug

HEJ, Känns gött att höra att det faktiskt finns folk som läser denhär bloggen.. Ni får ju gärna träda fram och visa vilka ni är, med en kommentar...

Idag har Legenden repat och gjort satty,vissa kommer kanske förstå vad, andra kommer leva i ovishet.. men ni som vet... TOP secret!
Det har även filmats lite video blogg under repet... den kommer troligtvis upp någon gång under veckan.

Jag har även besökt studiefrämjandet och skrivit namn och adress på oss legender då jag ingick en studie cirkel som förhoppningsvis ska ge lite klirr i bandkassan.. Jag bokade öven upp oss för ett gig den 1 Okt på KK, men då 2 legender(däribland jag) ska iväg till Kristianstad för att mönstra den 1-2 oktober blir det så pass att vi får flytta detta gig.. när mer exakt kommer jag upp med tid om snarast!

Hejsvej leverpastej

/Elias Legenden , Din kajplats i etern

Legenden i våra hjärtan

halloj! första inlägget av mig, har äntligen förstått hur man bloggar nu. Ville bara göra alla påminda om Legendens kommande spelningar och välkomna Legendens relativt nya basist AXEL ENGSTRÖM. Det här kommer bli STORT och GRANT som bara den.



// Eric Legenden Johansson

LIVE: 26:e


Legenden sprider sig

Hej!
Nu finns legenden på den populära communityn myspace, dessvärre utan musik.. men även där kan du säkert hålla dig uppdaterad. Legenden om legenden sprider sig vidare.

Hoppas vi ses i norrköping på kulturnatten!
Sprid ordet.

hejdå / Axel Legenden Engström

27:e aug och spelning är inbokad

Idag har legenden och deras nya legend Axel Engström spelat brallorna av sig (bokstavligen, vi hade kallsongrep).. Låtarna börjar sitta allt bättre och vi har därav bestämt att vi skall hålla en spelning på Kulturnatten den: 26:e Sep allt i vårat älskade Norrköping... Tid och exakt plats... kommer släppas lite närmre inpå, då våran bokare Franz Fransico Konstantin  sitter på detaljerna och just nu befinner sig i Milano i arbetärenden.

So long
/Elias Legenden

Studio val och Studiecirkel 26:e aug

Har idag har jag snackat med producent Jonas  som ska spela in oss och det har letats studio i sthlms trakterna, men det verkar nu som att de två hetaste alternativen är Campus Studio i NKPG & Jetties replokal och Studio i Eskilstuna... tror det verkar bli Eskilstuna. Vi har disskuterat som så i bandet att det troligtvis blir bäst resultat om vi isolerar oss från omvärlden helt och bara spelar in och sedan återvänder med en grym EP.

Jag har även ringt Göran hanning på Kammarn för att kolla gig tillfällen samt för att ingå studie cirkel. Så på måndag ska jag bege mig ner och sätta min kråka på några papper för att sedan få lite förmåner inom studiefrämjandet.

På återseende

// Elias Legenden

Ny kärlek till bandet frodas !

Hej hopp ! Som sagt, ny kärlek håller på att frodas eftersom vi idag släppt ett provrep med (ni som vet, vet ju såklart vem) ;) och det lirka på jäkla bra faktiskt. Vi satsar på att de vi gjort ska slippa hänga i luften och komma ner till "bas" nivå igen. Hoppas ni förstår vad jag menar !

Puss & Kram från eran goa vän

Niklas Legenden Liljeblad

24 augusti..

Nu har viv spikat vilka 4 låtar av det matrial vi skrivit som vi ska spela in på vår EP. Så nu återstår endast hård repning för att sätta alla låtar och få det tigthare än ett par hårdtvättade tigths.. så att vi kan göra årets bästa EP. Vi har nu även börjat kolla runt efter eventuella alternativ för vår första spelning som vi planerar att hålla om ungefär 2 - 3 veckor..

Det känns som att vi börjar få vind i våra segel...

// Elias Legenden

22 augusti - spännande planer..

Sitter och chattar med en bekant från kalmar och det bollas en del spännande idèer. Bland annat så är det tal om ett eventuellt utbyte av gig, dvs vi ska giga runt lite i Kalmar och skånetrakterna och de kommer upp och gör några gig i östergötland.. liten turnè pland dvs... det kan bli kul :)

/Elias Legenden

Charmander 21 Augusti

Idag var en riktig softar dag för Niklas ! Ida har han fått släcka bränder och varit på stan med sin trogne vän Elias. Mötet med Elias blev väldigt energibesparande eftersom det blev en fika på waynes, medans detta pågick (som var flertal timmar för övrigt) fick Elias och Niklas besked om att Legenden ska sticka till Estockholmo och spela in lite låtar under september-oktober. Underbara besked måste jag säga ! :D

Puss & hej
 
// Niklas Legenden Liljeblad

20 augusti

Jag har varit hemma och varit sjuk underdagen fick då några timma över till att fixa lite med bandets grafiska profil.
Så detta är vad vi har utåt sätt än så länge..  Har även spenderat lite tid med att skriva färdigt diverse låttext och matrial och hoppas nu på att morgondagens rep ska bli produktivt, så att allt är klart inför inspelningen..



// Elias - Legenden



En legends födelse..

Detta är första inlägget i en blogg som kommer fungera som en loggbok och dagbok under ett projektarbete som tre unga herrar ska genomföra under sitt sista gymnasieår.
De kommer att utgå från det nystartade bandet "Legenden" och frågeställningen - Kan ett band gå från 0 - 100, få en hängivenpublik och uppmärksammas i media under tiden ett år?

I och med detta nu står projektet och Legenden på ruta ett. Bandet håller på att berabeta 4 låtar som under septeber/oktober kommer att spelas in och släppas på en EP som kommer under hösten.
Kontakter håller på att knytas och inom kort kommer de släppa datum för sin debut spelning... något som kommer ta de lyckliga själar som får tillfälle att lyssna med häppnad.



//Legenden

RSS 2.0