LEGENDEN update...


Sedan senast har LEGENDEN hunnit beta av 2 st spelningar, samt boka 2 st nya. 
i torsdags spelade vi på Klubb Republik @ Hugo Nattklubb en väldigt rolig spelning. På scen stod även Zebastian och Monty (fd. Montt Mardiè). Kul folk och bra med röjj när Norrköpings ungdomarna dränkte sta'n med vin...

I går (Lördag) spelade vi i Kalmar. Legenden + 5 vänner begav sig i en minibuss neråt landet.. Vi hade även med kameran ner och det va tänkt att det skulle bli en spännade videoblogg, dock verkar det som att det har filmats utan ljud under delar av resan... så vi får se hurpass mycket som går att använda... :)
Allt som allt va Kalmar publiken mycket generösa med bra respons, och det bjöds även på härlig dans(erutmi?) samt skratt:)

Slänger även upp lite bilder från torsdagens spelning på Hugo. FOTO: Ian Björklund

Vi har även bokat in en Aukustisk spelning på Elsas hus i Linköping. Detta sker kommande lördag, 5:e december. Mer exakt tid och eventuell Entrè avgift vet vi ej ännu..


/ Legenden om legenden fortsätter...

 


Fredagen i bilder..


Legenden pepp talk  - Foto: Olle Engström


Fredagens spelning bjöd sannerligen på röjj dock va kvaliten aningen sinkad av något som vi vanligen brukar dränka staden i.... men som vi nu dränkte oss själva i?

Sjukt kul kväll, och mycket röjj, STORT TACK till våra Norrköpings Supporters, som har följt oss i vått och torrt!


 
Foto: Emma Klint
// Legenden


FIKA

Legenden har kommit på att fika är en konst !  Vi ska från och med nu börja fika med pensionärer för att det är det trevligaste folkslaget som existerar. Vi kommer alltså från och med nu ragga pensionärer ! Någon som kan fixa fram en trevlig dam/herre till Legenden som vi kan fika med så är det bara höra av sig !    Mvh Niklas Legenden

FIKA

Legenden har kommit på att fika är en konst ! Vi ska från och med nu börja fika med pensionärer för att det är det trevligaste folkslaget som existerar. Vi kommer alltså från och med nu ragga pensionärer ! Någon som kan fixa fram en trevlig dam/herre till Legenden som vi kan fika med så är det bara höra av sig !   

Mvh Niklas Legenden


Ang fredag!

Godkväll Alla!
Fick nyss information om att Skylten.nu har gått ut med lite fel information angående Fredagens spelning i Linköping.

Här kommer all fakta!


Insläpp sker klockan 19:00
Priset är 20 kr
Man får inte knarka

Legenden väntas gå på scenen runt 21:00, dock är inget säkert och banden innan lär inte vara grymma!


// Legenden Elias

LEGENDEN @ Hugo Nattklubb (klubbrepublik)


Legenden gör en spelning på Hugo och klubbrepublik. Entrèn kräver att du är 18 år fyllda och att du kan visa upp legitimation samt att du betalar en nätt summa på 80kr.
För förköp skriv ett inlägg på bloggen om du bor i norrköpingstrakten så fixar en Legend biffen.

NYHET: Pris 60 kr på de 50 första biljetterna du köper av en Legend, först till kvarn!

// LEGENDEN

PS: Ja Ni som önskar att få oss till olika ställen Östersund, Stockholm.. m.m. Det bästa ni kan göra är att tipsa olika spelställen om oss, annars så får ni vänta tills det att Legenden har tid att boka själva.



FRÅGESTUND !

Jo, nu känndes ända ner till tårna att de e dags för lite frågestund !



Släpp en redig sköning till fråga o ba kör ! De behöver inte va världes bästa fråga, o den får gärna vara felstavad eftersom Legenden gör det hela tiden ! Vi ses på komentarer där det bara ska flöda med fråger och svar nu för tiden !



Puss på er ! Legenden


last part..


// LEGENDEN


Ett litet klipp från i fredags


Filmat av: Per Holmquist

//Legenden


legenden i studion dag 2



// LEGENDEN

GIG på fre


Kom och supporta oss! Tack och bock på förhand//LEGENDEN


VIDEOBLOGG studion (del 1 av 3)



//LEGENDEN

RSS 2.0