Martin Elisson/Hästpojken om Legenden

Martin Elisson från Hästpojken har nu stämplat oss som ett "underbart punkband" och detta står i ganska schysst kombo med Jerry Bomans Citat om oss som ett "Post-svininfluensa pop" band..

Basisten Axel är överlycklig över att vi blivit stämplade som punk då han tidigare mot bandets åsikt sakt "Men grabbar, visst är väl vi punk? jag vill fan spela i punkband."

efter.. Kafè 44(sthlm)

Foto: Frida Salomonsson / http://vardagsbrus.blogg.se/
Igår spelade Legenden på Kafè 44 tillsammans med EpelectricShouting Terry.
Trevligt häng, skönt ställe... samt ett mycket trevligt efterhäng! Någon som har fler bilder? Så får ni gärna dela med er!
Stort tack till Thompa Eken och hans bullar samt hans sköna attityd... Mer legend än honom blir man knappast!
//Legenden

Tack, bock och nig

Legenden tackar för sig, för alla andra och för arrangörerna för gårdagens välgörenhetskalas för Indien.
Grymt rolig kväll! Om någon lyckades knäppa en eller annan bild, mobilkamerebild, skiss eller fin teckning så kan man få visa den här på bloggen, bara att hojta så slänger vi upp den. Alla är välkommna.

Nu när helgen fortskrider så kanske vi får se några nya och gamla ansikten, ikväll är det shout it out på borgen, det blir ju skitkul, om folk är glada.

Vi hörs snart igen, om några milimeter mustasch


Video

Då jag vi fått lite klagomål för det oaktiva bloggatdet så gör jag nu ett inlägg.
Just nu håller vår musikvideo fixar Dan på att lägga slut tuchen på vår musik video. Här ovan ser ni en fram från den. Denna kommer troligtvis upp på tuben under nästa vecka..
I övrigt så taggar vi de 3 kommande spelningarna vi har inbokade under denna månad. Vi kommer bjuda på 3 nya låtar. Så för er som nött sönder låtarna på myspace och vill höra något nytt.. Kom till kulturhuset på fredag, eller Borgen på Lördag. För er sthlmare... så är tipset att ni kommer till kafè 44  torsdag 18 mars.

RSS 2.0