videoblogg

Mvh och kram
LEGENDEN

Live på kulturhuset



Be there or be square! kostar 20 kr..

//Legenden

26 September - Laxholmen

Legenden tackar och bockar för alla som lyssnade på oss på Laxholmskällaren igårkväll.
Det kunde inte ha blivit en bättre första föreställning för bandet, känslan, orkestern:

 

Legenden

 

Foto: Olle Engström
(alptraum.bilddagboken.se)

 

Jävligt roligt att så många kom och tittade och lyssnade, det här är bara början, nu siktar vi vidare.
Bättre ska det bli, nästa stopp är kulturhuset lördagen 3 oktober, då spelar vi med High Jumping Jack och The Majority Says. Hoppas vi ses!

 

Mvh och kram, Legenden


22:e sep

Just nu repar vi för fullt och igår så skrev vi även en ny låt som vi räknar med att repa in så den sitter till Lördag.
Hoppas att alla ni som räknar med att komma till gig:et på lördag drar med så många vänner de kan:)

Tills det att vi har mer updates... stay tuned!

// Elias


18 september, förberedelser inför premiären...

Just nu är vi Legender + medarbetare i full gång med att förbereda allt så att det är tipp topp till nästa veckas premiär på Laxholmskällaren.

Igår så tillbringade vi kvällen med att göra en slask inspelning i studion. Detta är tänkt att hjälpa oss med att kunna få en inblick í hur vi låter utifrån, samt att det ska kunna hjälpa våran VJ och Manager Dan-(da'n efter) att sätta ihop en intressant scen show... Jag (Elias) har även tänkt att åka upp till storstan sthlm för att hjälpa till lite med arbetet med Vj- showen..

Känns som att vi är på g nu... Två legender (Axel & Jag) var med i tidninger idag(ung nt), samt så spelade vi in en video intervju igår som kommer att presenteras så småning om.
Nu ska jag  iväg och filma lite video matrial som ska skickas till Dan..
Hoppas ni kommer och dansar loss nästa lördag (26:e sep) klockan 17:00

kram och Kyss / Elias

Videoblogg 2



// Legenden

14 september - legenden klär upp sig



som bilden avslöjar, legenden klär upp sig och väntar på att få spela
kan avslöja att några fler spelningar i östergötlands län planeras i framtiden.
förhoppningsvis kan legenden sprida sig även utanför länet.

I veckan skall det repas, spelas in en slask på den kommande skivan, det ska förhoppningsvis pressfotas lite också, så hoppas ni håller er i kragen.

håller ni lite extra i den så får ni snart se på lite videoblogg (minst några sekunders seriöst inslag lovas)

kram // Legenden

Youtube

Legendens youtube är LEGENDENnkpg ifall någon undrar !

Där kommer det lite allt möjligt !

Videoblogg, låtar och musikvideo så småning om förmodligen !

TITTA TILLS NI DÖR !

Gårdagen i korthet:

Igår begav sig 4 anningen tilltuffsade legender iväg med pendeltåget till Linköping. Väl där så slog vi oss ner och spelade lite Legenden.låtar samt improvisserade en massa pop trall och det inbringade oss sammanlagt 503 kr och 4 stark öl... Vi är nöjda med insatsen!

Vi hoppas på att komma på något mer sätt att finansiera detta projekt så att vi ska vår bandkassa på 503 kr och 4 öl att växa till iaf det fyrdubbla..

Måste även passa på att säga att det är grymt kul att ni som läser bloggen börjar känna igen oss, har nu fåt ett par kommentarer kring bandet.... vänta bara tills ni hört oss, vad händer då tro?


Gårdagens citat går till Axel: "Att ligga med person X är som att riva sönder hundralappar i kallduschen, det är slöseri med både tid och pengar och så får du liten snopp."

//Legenden

Legenden smyger igång akustiskt på linköpings gator och torg..


Legenden kommer under lördagen runt lunch smyga längst Linköpings gator och torg, för att prova deras musik live på Linköpköpingsborna.... Allt som gatumusiker, så förhoppningsvis tjänar vi ihop en liten peng som eventuellt kan täcka lite omkostnader för iaf scenkläderna som inhandlades under förra veckan..

Men har ni vägarna förbi linköping.. håll ögon och öron öppna för smutsig indiepop!

//LEGENDEN

10 september, väntan på livet

Lev ditt liv nu,
passa på

du kommer inte bli någonting
ändå.


Eric, Niklas, Axel och Elias:

Ta risken, lev idag
för imorgon finns inte den här dagen kvar.




Idag har Legenden passat på att repa, spela in lite videoblogg (som förhoppningsvis kan vara för visning i början av nästa vecka) och diskuterat livets djupa mening.
Vi arbetar, varje dag på att beskriva ungdomslivet i norrköping, men vi har långt kvar, hoppas ni läser och stöttar oss på våran resa.

hoppas även vi ses den 26e, på laxholmskällaren! vi har många finurliga överaskningar då.

väl mött och tag hand.

Axel Legenden Engström

6 september och söndagsrep

Denna helg har varit en farfylld sådan för legenden, i fredags firades de 18 års dagar... och replokalen fylldes av folk och det blev ett legendariskt jam. Därefter gick "Legenden ligth" ut på krogen och härjade... och lördagen bjöd på häng på norrköpings "indie-hak" världens bar, där bollades det idèer med maneger'n Dan samt skrattades gott.

Idag körde vi även ett kortare rep och lite disskution kring vårt upplägg av detta projekt... Då kameran var med bjuder vi även på lite schyssta "indiependet mainstream" bilder.


// LEGENDEN

VIDEOBLOGG



//legenden

Födelsedag !

om 1h och 15 min fyller vår fina lilla Legend Elias år ! han fyller hela 18 år o han kan göra exakt vad han vill då ! vem vet, han kanske dödar en kyckling då ! ja menar, han e ju faktiskt myndig.

om 1h och 15 min fyller vår fina lilla Legend Elias år ! han fyller hela 18 år o han kan göra exakt vad han vill då ! vem vet, han kanske dödar en kyckling då ! ja menar, han e ju faktiskt myndig


Mvh Niklas Legenden Liljeblad
& förmodligen alla andra legender

Inspelningen

Inspelningen kommer ju ske i Eskilstuna som alla nu vet. Det som är så bra med inspelningsplatsen är att det är ett ganska kännt bands studio/replokal som heter Jettie. Detta betyder alltså att vi får använda väldigt fin utrustning under inspelningen. Det behöver också tillägas att vi kommer ha en väldigt duktig producent under inspelningen som är något att se fram emot !
Just att det är i Eskilstuna gör att vi blir ganska isolerade just till musik och är ett plus i kanten.
Det kommer bli helt underbart ! ha de gött !

Niklas Legenden Liljeblad

Bra initiativ...

Hej! Vill bara ge lite cred till två utav Legendens vänner som har bestämt att de ska göra en hel tidning tillägnad bandet! Ett projektarbete om ett projektarbete kan vi säga! Fast Legenden är såklart så mycket mer än bara ett skolprojekt!
Hoppas ni alla FANS håller på att tagga inför Legendens spelning på kulturnatten, som sagt äger den rum i

LAXHOLMSKÄLLAREN
kl: 17:00

/Eric Legenden Johansson

ps. Eric Missa datum, för er som inte orkar scrolla ner... 26:e spetember dvs kulturnatten... ds. //Elias

Franz Fransisco Konstantin

Tjena ! Sitter på skolan och har projektarbete. Tanken slog mig då att man kanske måste ge en eloge till Franz, Franz är vår bokningsperson som ringer runt och fixar våra spelningar och som pratar med folk runt om i världen för att kunna göra reklam för oss. Denna kille ger oss mycket och lite till, så ännu ett tack till dig !

N iklas L egenden L iljeblad

2 september och bidragstagarna söker bidra och stipendier

Sitter nu på min Projektarbetes lektion och söker bidrag och stependier för fullt som vi räknar med ska kunna täcka bitar/hela vår studio tid.. Titta nyss in någon tjock bok om fonder och stipender... Det verkar ju finnas en snårskog av dessa... Det gäller att hitta rött och att skriva finstilt!

Är det möjligtvis någon av er läsare som har förslag på eventuella finansiärer av detta projekt... eller eventuellt någon annan väl uttänkt inkomstkälla för oss i Legenden... Vi kanske borde lägga ut våra tjänster på ebay?

"Vill DU at Legenden kommer hem till dig och lagar tre rätters? Betala 500 kr så kommer vi och underhåller dig i dit EGET hem" Skulle det inbringa lite kling i bandkassan tro?

So long / Elias Legenden

1 sept och en Legend blir 18!

Idag fyller vår trummis Niklas Legenden Liljeblad 18 höstar.. Enligt uppgift har han tillbringat dagen med att göra helt galna grejer, saker som tillåts att göras när man är 18 år fyllda.

Dvs fram tills på fredag så är vi endast två myndiga själar i bandet... Sedan hade jag tänkt att joina klubben.. Så för er som vill ge oss legender presenter kan jag medela att vi kommer att befinna oss på HUGO, samt OTTEN under fredags kvällen / natten.

Jag har även köpt 25 meter vitt tyg som kommer att användas till spännande saker..

Än en gång, GRATTIS NIKLAS!



Hälsning/Elias Legenden Appelgren/Andersson

RSS 2.0