SVEA I Bilder

Fotograf: Olle Engström
Tack för igår alla tappra! Blev en trevlig spelning trots lite missöden med bla spräckt baskaggeskinn...
Kram / Legenden

Tidningen gjorde ett besök

Roligt roligt roligt med lite tidning i livet tycker legenden. Tackar till Natalie Eriksson som skrev fina rader och lade till stora bilder ;)

Roligt roligt roligt med lite tidning i livet tycker legenden. Tackar till Natalie Eriksson som skrev fina rader och lade till stora bilder ;) dock va ju Nt inkompenta och missade att skriva att det är SOFIA NORIN som tagit fotot. 


Legenden radio Hamburg + ny merch




http://legenden.spreadshirt.se/

Mycket har hänt sedan sedan senast. Legenden har en hel del heta nya gig på g, detta genom samarbeten med andra artister. Mycket som är oklart och hemligt tillsvidare (man ska inte ropa hej..)... men det blir nog en ny växel på maskineriet.  (Gillar ju hemligheter)

  • Men det ni kan få nu i nyhetsväg är att Legenden skaffat sig en merch där du kan köpa Legenden tee's och tygpåsar.
  • Vi har varit i kontakt med radio hamburg som hört av sig för att få spela vår musik i radio.
  • Vi släpper  ett par nya datum nu under januari. så håll koll på myspace.
Nästa vecka utlåvas en ryckande färsk videoblogg...

SVEA 30:e Januari


Löne-lördagen 30:e Januari är det dags för legenden att kliva fram i ljuset igen.. Är du inte 18 så får du vänta till Februari..

Just nu...

Som ni säkert sett har det varit anningen glest mellan inläggen här på bloggen... Men vi hoppas på ändring nu när saker börjar hända igen. Vi har tillbringat många av julens timmar i replokalen och har ett gäng nya låtar som kommer presenteras för er vid nästa livetillfälle. Detta tillfälle är 30 Januari på  Svea Skeppet, Nattklubb & bar, NKPG(dvs en ålder på 18 är att rekomendera).

Fick även en ett mail från kulturhuset Lava(sthlm) som gillade vår musik men påpekade att vi gjorde dåligreklam för norrköping med vår låt "Varulv". Må så vara, men det egentliga syftet med låten är snarare att spegla Norrköpings ungdomsliv, inte att kasta någonsomhelst skit på vår stad.... för vi liksom många andra känner en slags hat kärlek till vår stad. Det finns inget Legenden är så stolta över som Norrköping. Men dock är det här vi lever våra liv och det är här vi skapat vår värld, vår verklighet...  alla med och med och motgångar sker i just denna stad.

// Legenden

RSS 2.0